Services
Vertaling
Editing
Quick & Straight Forward
Spoed & Afhankelijk
van deadline
Eigendomsrechten, auteursrechten en geheimhoudingsplicht
Algemene Voorwaarden
Contact
Tarief
contact@DutchintoEnglish.nl
Dutch into English                                                                               
translation and editing
Welkom op de website van 'Dutch into English', gespecialiseerd in schriftelijke vertalingen van het Nederlands naar het Engels voor het bedrijfsleven.

Het doel is altijd hetzelfde, niet alleen te zorgen voor nauwkeurigheid, maar ook zodanig, dat de taal uw doelgroep aanspreekt en een weerspiegeling is van hetgeen hij beoogt.
Werkwijze
Iets over 'Dutch into English'

'Dutch into English' is de naam voor de professionele vertaal- en editing diensten, welke D.E. Burgess (Diane) sinds 1990 bezigt.  Diane is een Engelse van geboorte, die momenteel in Nederland woont en werkt, maar ook in de Verenigde Staten van Amerika heeft gewoond en gewerkt.  Is universitair geschoold in Engeland en heeft in Nederland het certificaat Nederlands als Tweede Taal niveau 2 gehaald.  Zij startte bij een Nederlands bedrijf met het vertalen van conferentiestukken, maar al snel volgden vertalingen assessment reports, ICT technische documentatie, websites, nieuwsbrieven en stukken voor tijdschriften.

In de afgelopen jaren heeft haar vertaalwerk zich toegespitst op de IT sector en specifiek op vertalingen geschikt voor globale communicatie.  Zij geeft eveneens Engelse les als 'Native Speaker' op een tweetalige onderwijsinstelling (TTO/VWO).
EN
Welkom
Over Dutch into English
Computer Aided Vertalingen